fotbollströjor barn ronaldo Vasco da Gama

fotbollströjor barn ronaldo Vasco da Gama fortsatte sin 100% -rekord i Ta? A Rio efter en hårdkämpad 1-0-seger över en Boavista-sida som också vann sina två första matcher. Efter att ha imponerat med en 4-1-seger över Botafogo midveckan räckte Fernando ¡¯ s blickande rubrik under första halvlek för att säkra poängen.

Botafogo hittade sin målscoring när de körde till en 4-0 seger borta på Capofriense. Ett stöd från Victor Simes och ett mål för Maicosuel och Renato räckte när Botafogo strömmade till seger.

På lördag kunde Flamengo bara klara 1-1-räkning med Tigres. Tigres som hade tappat båda sina två tidigare matcher i Ta a Rio. Flamengo fick en dålig start när Leo Moura ballonerade en femte minuters straff. Det gick från dåligt till värre när Tigres tog ledningen efter ett fel från Fla ¡® innehavaren Bruno. Josiel drev i en rubrik för att jämna ut för Flamengo eftersom billiga fotbollströjor barn Rubo-Negro bara kunde hantera oavgjort.